LAplast épület
KEDVES LÁTOGATÓ!

   

A LAplast Műanyagipari Kft. a Tiszai Vegyi Kombinát műanyagfeldolgozó üzletágainak privatizációja révén jött létre 2000-ben. A rendelkezésünkre álló modern géppark és a magasan képzett szakember gárda a műanyagfeldolgozás jövöjében bízó tulajdonosi kör irányításával rövid időn belül jelentős szereplője lett a hazai piacnak.

Termékeink nagy része az automata csomagológépekkel rendelkező ipari felhasználók, gyártók csomagolási igényeit elégíti ki, de jelen vagyunk az építőiparban is hőtükrös többrétegű "REFLEX" márkanevű légpárnásfóliáinkkal, amely kiválóan felhasználható tetők szigetelésére valamint padlófűtés alátétfóliájaként is.

A többrétegű, számítógépvezérelt koextrúdereinken gyártott polietilén fóliáink minősége felveszi a versenyt bármelyik neves gyártó termékeinek minőségével. Mindez kiegészül a nyolc színig terjedhető flexonyomtatási lehetőséggel, illetve a laminálással, vagy társítással.

Az egységrakomány képzésnél használt hőzsugor fóliák gyártása jelentős részt képvisel portfoliónkban, mind a hazai, mind a környező országok piacán elismert gyártóvá nőttünk fel.

Társaságunk vezetése és valamennyi munkatársa elkötelezett a minőség, a környezetvédelem és a munkahelyi biztonság iránt, ezért tanúsított rendszereket működtetünk az ISO 9001, az ISO 14001, a HACCP valamint az MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007, MEBIR) előírásai szerint. A LAplast Kft. Minőség, Környezet és MEB politikája itt megtekinthető.

Társaságunk iránti érdeklődését megköszönve kívánom, hogy üzleti partnerként győződhessen meg termékeink minőségéről, megfelelőségéről.

2007-ben a LAplast Kft. új beruházást indított PET palackok újrahasznosítására, LAplast II. név alatt.

Vasvenszki Tibor - Elnök / Vezérigazgató: + 36 30 625-4110

Vasvenszki Gábor - Értékesítési manager: +36 20 624-6969

CERTA NOVA
munkahelyi egészségvédelem
és biztonság irányítási rendszer
CERTA NOVA
minőségirányítási
tanúsítvány
CERTA NOVA - HACCP
élelmiszer-biztonsági
rendszer
CERTA NOVA
környezetközpontú
irányítási rendszer