KÉPGALÉRIA

 
ZSUGORFÓLIA

   A zsugorítás csomagolási eljárások alkalmazásának elvi előfeltétele, hogy a csomagolandó termék elég merev legyen, és legalább egy sík határolófelülettel rendelkezzen. Kiválóan alkalmas kis gyűjtőcsomagolások képzéséhez, pl. könyvek, konzervek, tejipari, hűtőipari termékek, kozmetikai cikkek, dobozos és flakonos üdítőitalok csomagolására. Vevői igényeknek megfelelően a terméket környezetvédő emblémával, felirattal vagy teljes szélességben mikroperforált kivitelben is biztosítjuk.

Zsugorsapkák és tömlők felhasználási területei:

Elsősorban a rakodólapokra kiszerelt egységrakományok gyűjtő- és védőcsomagolása. De speciális méretű, sík felületű alakos termékek csomagolására is jól felhasználható. Kiváló reklámhordozó, önmagán kínálja a belecsomagolt árut.

A zsugorsapka előnye, hogy a terméket egyenletes szorítóerővel fogja össze és rögzíti a raklaphoz, megakadályozza az elcsúszást. Szétcsúszásra hajlamos termékeknél, magas egységrakományok képzésénél célszerű alkalmazni. Védelmet nyújt az időjárás és a nedvesség ellen, ezért porszerű, papírzsákos kiszerelésű termékek zsugorsapkás gyűjtőcsomagolásában, a szabadban is tárolható. Egyre nagyobb mértékben használják fel építőipari termékek (pl. tégla, csempe) csomagolására.

Az üveggyárakban túlnyomórészt már a zsugorsapkás csomagolási módot alkalmazzák, a fólia kedvező mechanikai tulajdonságai megfelelő védelmet biztosítanak az üvegipari termékeknek.

Kívánságra 4 mm-es, 8 mm-es és 10 mm-es átmérőjű szellőző lyukakkal elláthatóak, tetszés szerinti elrendezésben!

Kiviteli forma:

biaxiális és monoaxiális termékek (zsugortömlők, hasított tömlők és zsugor síkfóliák), biaxiális zsugorsapkák és redőzött zsugortömlők.

A zsugorfóliák tulajdonságai:

átlátszó, fényes, nagy szilárdságú, íz- és szagmentes, monoaxiálisan vagy biaxiálisan zsugorodó, egészségre ártalmatlan, teljes egészében reciklálható, vegyszerálló, vízzáró, hegeszthető, hidegálló.

CERTA NOVA
munkahelyi egészségvédelem
és biztonság irányítási rendszer
CERTA NOVA
minőségirányítási
tanúsítvány
CERTA NOVA - HACCP
élelmiszer-biztonsági
rendszer
CERTA NOVA
környezetközpontú
irányítási rendszer